Pozdravljeni na naši novi spletni strani s prenovljeno grafično podobo!

Le-ta predstavlja zgolj delček mozaika prenovljenega delovanja Termodrona, z večjo ponudbo kot do sedaj. Upamo, da boste imeli dobro izkušnjo z brskanjem po spletni stani in spoznavanjem nabora novih storitev. Veseli bomo vašega odziva, vprašanj in komentarjev, ki nam jih lahko pošljete na info@termodron.si.

Namen spletne strani je pomagati kmetom v Sloveniji in na Hrvaškem na področju preciznega kmetijstva z novim naborom storitev ter jih z znanjem in tehnologijo, ki jo že uporabljajo v praksi, pripeljati do boljših rezultatov.

Poleg osnovnih storitev, ki so namenjene profesionalnim kmetijam, predstavljamo digitalne obrazce Termodron Forms za boljšo organizacijo vsakodnevnih del, ki so namenjeni za manjše kmetije.

Operacija “Marketinško prodajna strategija, CGP in komunikacijska orodja” je bila izbrana za sofinanciranje na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Operacija je zajemala:

  • Izvedbo nadgradnje spletne strani in optimizacije za tuje trge za trženje osnovne storitve Termodrona (ponudba storitev pregleda kmetijskih zemljišč z droni in sateliti) in Termodron Forms obrazcev (za vodenje kmetijskih evidenc) za hrvaški trg;
  • Pripravo in optimizacijo CGP-ja in prodajnih kanalov produkta FarmScan (generalni pregledi kmetijskih zemljišč s sateliti in drugimi rešitvami) za EU trg;
  • Pripravo CGP in trženjskih materialov za komunikacijo z zunanjimi trgi (predloge predstavitev, letakov in roll-up stojal ter oblikovanje predlog dokumentov, predstavitev in mail podpisov skladno s CGP;
  • SEO optimizacijo za posamezne trge (Slovenija, Hrvaška, EU), analitična orodja za spremljanje prodajnih statistik in komunikacijskih kanalov preko družabnih omrežij ter večjezično podporo.

Po koncu operacije je bilo pričakovano polno obratovalno spletno mesto z vsemi implementiranimi funkcionalnostmi, ki je vključeno v prodajno marketinško strategijo podjetja. Cilj projekta je bil izboljšati konkurenčnost poslovanja v času epidemioloških razmer, saj je komunikacija do naših strank v tujini preko digitalnih kanalov ena izmed boljših rešitev, še posebej zaradi odpovedi sejmov in drugih dogodkov, ki so zelo pomembni za vzpostavitve kontaktov z našimi kupci. Trenutni cilj je povečanje prepoznavnosti in prodaje v Q2/2021.

Višina nepovratnih sredstev, ki smo jih prejeli za sofinanciranje operacije, je 5.000 EUR.